Mag Stigman a l’agost 2016 al Teatre del Rei de la Màgia

Ignasi Stigman tornarà a actuar al Teatre del Rei de la Màgia del 6 al 21 d’agost del 2016. L’emblemàtic escenari que està dedicat exclusivament a la màgia i que està situat al centre de Barcelona, just al costat de la Plaça Urquinaona,  obrirà les portes de nou a la nostra companyia per presentar  l’espectacle “Mag Stigman, en directe!«. A continuació, us mostrem la nota de premsa:
Un espectacle amb molta màgia, coreografies, malabars i grans dosis de diversió. Una original combinació, molt entretinguda, dinàmica i colorista.
El Mag Stigman, il·lusionista acompanyat a l’escenari per la ballarina Anita Astrid, presenta un espectacle visual, dinàmic, entretingut, ple de nous efectes màgics i dansa moderna. Els espectadors podran participar al màxim en aquest nou show, combinació d’il·lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la família.
Stigman, l’únic il·lusionista que fa màgia i balla alhora, farà que l’Anita es quedi flotant en l’aire, realitzarà sorprenents efectes de màgia amb foc, manipularà objectes de la vida quotidiana, presentarà el joc més marrano del món, i entre d’altres, mostrarà sorprenents actes d’escapisme.
Tot això amb molt de ritme i amb la important participació dels voluntaris que vulguin pujar a l’escenari a col·laborar. En definitiva, molt més que màgia en viu i en directe! L’espectacle està dirigit a tots els públics.
 Del 6 al 21 d’AGOST 2016. Al Teatre del Rei de la Màgia (C/ Junqueras 15, Urquinaona). Dissabtes i diumenges a les 18h. Únicament 3 setmanes!!!

 Per més info: www.elreidelamagia.cato a la página: www.mesquemagia.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s