Stigman a Televisió de Barcelona (BTV) al programa Catakrac

El cap de setmana del dissabte 9 i del diumenge 10 de juliol del 2016, Televisió de Barcelona (BTV) va mostrar la màgia de Stigman en un reportatge del programa Catakrac. Amb motiu de les visites que aquest estiu fan alguns casals  al Teatre Museu del Rei de la Màgia de Barcelona. Durant el programa, es va poder veure com tots els nois i noies que participen en aquesta activitat veuen inicialment l’espectacle del Mag Stigman, i després, fan una visita guiada al museu de la màgia, així com també gaudeixen d’un taller d’iniciació a l´il·lusionisme. En definitiva, tota una experiencia!
Ens agrada molt aquest programa i estem molt contents de poder participar al Catakrac, ja que és un espai que comparteix la nostra mateixa filosofia. I és que els nens són els protagonistes del programa. Ells són els que fan de presentadors i els que realitzen les entrevistes. De la mateixa manera, en els nostres espectacles fem que surtin molts nens a l’escenari i fem un tipus d’il·lusionisme en que tots participen activament de la representació. Ells són els veritables protagonistes de la festa i els que viuen la màgia de ben a prop.
Des d’aquest blog, felicitem a tot l’equip que realitza aquest programa i us animem a seguir-lo activament cada cap de setmana. 
En el següent link podeu veure el reportatge complet: https://youtu.be/LuNpvUfDO7o

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s