El Periódico entrevista Stigman a la Contra!!!

Aquest passat dimarts 16 d’agost del 2016, El Periódico de Catalunya dedicava la contraportada d’aquest important diari a entrevistar al Mag Ignasi Stigman. La secció Gente Corriente que és una de les parts més llegides pels subscriptors i lectors del Periódico i que cada dia realitza una entrevista a algun personatge que estigui d’actualitat, va omplir-se de màgia per tractar com havia estat la vida i com és l’actualitat del Mag Stigman.

Carme Escales, qui des de fa anys s’encarrega d’aquesta popular secció juntament amb altres companys, va realitzar l’entrevista més personal i propera que s’ha fet al mag fins al moment. La periodista va saber dibuixar molt bé la persona que hi ha darrere de l’artista, aconseguint treure i explicant els motius que han portat a Stigman a dedicar-se al món de l’espectacle, així com la seva filosofia i manera de pensar.

Aquesta entrevista va tenir lloc uns dies abans a la ciutat de Barcelona i tal com es pot llegir al Periódico, Carme Escales va estar profunditzant amb Ignasi Stigman sobre alguns dels següents temes: els seus inicis en el món de l’il·lusionisme, les primeres actuacions que va realitzar, la seva especialització en fer espectacles pel públic familiar, els diferents tipus de clients pels qui ha actuat així com les diferents situacions en que s’ha trobat fent màgia. També van tractar al voltant de l’ús de la psicologia i de la màgia com a instrument terapèutic i a més a més, tots dos van parlar sobre el que a Stigman li agrada molt que és creure en la màgia de les connexions entre les persones.

Estem molt contents i des de la nostra companyia, ens sentim molt afortunats d’haver pogut formar part de la família de Gente Corriente del Periódico. És una secció que ens agrada moltíssim i que sempre ens ha agradat molt de llegir. I que ara Stigman hagi pogut estar a la contra del Periódico explicant el seu projecte, és una cosa que ens fa molt feliços!

Des d’aquest blog, volem donar les gràcies especialment a Carme Escales pel boníssim tracte donat i per haver reflexat i sintetitzat tan bé tota la informació, així com agraim sincerament a la fotògrafa Mònica Tudela per la fotografia que va fer a Ignasi Stigman. Gràcies també a tots els altres periodistes que formen l´equip del Gente Corriente com Mauricio Bernal, Gemma Tramullas, Núria Navarro, Olga Merino, Juan Fernández, etc. Gràcies per fer aquesta secció tan interessant!

Podreu trobar l’entrevista complerta al següent link:
-en castellà:
http://www.elperiodico.com/es/noticias/ocio-y-cultura/ignasi-steegmann-magia-verdad-son-las-conexiones-humanas-5326305
-en català:
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/oci-i-cultura/ignasi-steegmann-magia-veritat-son-les-connexions-humanes-5326305

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s