Presentació i màgia a la Gala de la Fundació Ludàlia

El passat dissabte 2 de juliol, el Mag Ignasi Stigman va fer de presentador i de showman al Festival que organitza la Fundació Ludàlia. Això va tenir lloc al Teatre de l’Espai Jove La Fontana. L’artista va ser l’encarregat de dinamitzar els espais entre les actuacions que van realitzar els joves de la fundació, així com també va presentar les diferents activitats que realitzen durant el curs. Per suposat, va haver-hi també uns minuts dedicats a la màgia, on amb la participació de tot el públic, Stigman va mostrar alguns efectes d’il·lusionisme.

La Fundació Ludàlia s’encarrega principalment de proporcionar activitats de lleure i cultura per persones amb discapacitat intel·lectual.  L’objectiu que dóna sentit a Ludàlia és compartir amb la societat les diferents capacitats d’aquestes persones i el seu dret a l’oci i la cultura mitjançant activitats i projectes inclusius.
Promocionar les activitats de lleure com a mitjà d’adaptació i inclusió a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual i com a generador de diverses habilitats, de sentiments de plaer, d’amistat, d’espontaneïtat, de fantasia o imaginació, de gaudir, creativitat, expressivitat i desenvolupament personal.

Estem molt contents d’haver participat en aquesta festa tan divertida i que va ser molt especial pel Mag Stigman. Ja havíem fet màgia per a la Fundació Ludàlia, però aquest cop, poder compartir escenari amb aquests joves que desprenen tan bon rotllo, va ser una experiència fantàstica. Sempre ho recordarem!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s