Stigman celebra el final del curs escolar

El passat dilluns 20 de juny del 2016, el Mag Stigman va realitzar el seu espectacle de màgia i animació al Col·legi CEIP Josep Boada de Badalona per celebrar d’aquesta manera que s’arribava a la fí del curs escolar i es donava inici a les vacances d’estiu. Des de la nostra companyia, ens sentim molt feliços quan ens truquen per actuar en actes tan importants com pot ser l’últim dia d’escola. I el que més ens agrada és divertir i il·lusionar amb la nostra màgia i la nostra animació a tothom que estigui de celebració.
Així, aquell dia pel matí, vam preparar tot el nostre material en una tarima situada al pati de l’escola i vam realitzar dues actuacions del nostre espectacle de màgia i animació. A les 10h vam començar el primer passe que anava destinat als alumnes del cicle infantil, i a les 11h va donar inici la representació dirigida als alumnes d’educació primària.

Tant els nens com els mestres, van participar de manera genial durant les dues funcions i tots els alumnes van tenir una actitud i una entrega molt activa. Vam acabar amb un autèntic fí de festa on tothom va ballar i es va deixar portar pel ritme de la música amb molta diversió. Aquí podeu veure les imatges d’aquest dia tan especial.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s