Tornem a l’Escola Joan Pelegrí amb Matemàgia!

Estem molt contents ja que aquest ha estat el tercer any consecutiu en que el Mag Stigman ha tornat al saló d’actes de l’Escola Joan Pelegrí de Barcelona per representar el seu espectacle que combina màgia general amb matemàgia, música i molta diversió.
Tot això va succeir el dilluns 6 i el dimarts 7 de juny del 2016. El primer dia, 180 alumnes de 1r de la ESO van gaudir de l’espectacle “Màgia amb tocs de Matemàgia”. Tanmateix, el segon dia, 150 alumnes de 2n de la ESO van gaudir també de la mateixa representació. Al finalitzar la funció, el mag Ignasi Stigman va explicar als alumnes com realizar varis efectes de matemàgia, és a dir, màgia i matemàtiques.
Com ja us hem dit, és el tercer any que l’artista actua en aquesta escola que per cert, disposa d’una moderna sala d’actes amb molt bones prestacions i que no ha d’envejar res als teatres professionals. Durant els dos dies d’actuacions, tant els alumnes (que eren joves adolescents) com els professors que van assistir a l’espectacle, van participar al màxim del show i van viure la màgia completament. Va ser tot un plaer poder actuar per ells. 
Des d’aquest blog, agraïm a l’escola, als professors i a l’equip tècnic de l’organització, totes les facilitats i l’ajuda que ens van oferir durant aquells dos dies.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s