Stigman entrevista a Niedziela Raluy

El passat divendres 22 d’abril del 2016, la secció de màgia i circ que condueix Ignasi Stigman al programa de Televisió Scenik, va rebre la visita de Niedziela Raluy. L’artista de circ i ex-concursant del reality Gran Hermano de Tele5, juntament amb la seva mare, la també artista Louisa Raluy, van explicar-nos la seva trajectòria en el món del circ, què ha suposat per la Niedziela el seu pas per la casa de Guadalix i quines novetats tindrà el nou Circ Raluy Legacy que estrenaran a finals de juny d’aquest any.

El programa Scenik s’emet cada divendres a les 21h a Televisió del Llobregat (ETV). Aquest canal, que pertany a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, es pot sintonitzar al canal 36 de la TDT i es pot veure a tota la comarca del Barcelonès, així com a la del Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Occidental i també el Vallès Oriental. A més a més, el programa també es pot veure per internet a la següent adreça: https://etv.xiptv.cat/scenik

Scenik és un dels pocs espais televisiu dedicat exclusivament a les arts escèniques . Cada setman repassa l’actualitat teatral i la cartellera d’espectacles de Barcelona i del Baix Llobregat. Està dirigit i presentat per Mercè Ruiz de la Fuente i compta amb Edu Mutante, Mag Ramó i Ignasi Stigman com a co-presentadors.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s