Actuació a l’Escola Magnòlia

El passat divendres 17 de juny del 2016, el Mag Stigman va actuar a l’Escola Magnòlia de Barcelona pels seus alumnes del cicle infantil. Vam presentar un espectacle de màgia i animació adreçat als alumnes que tenen entre 2 i 6 anys. Il·lusionisme, malabars, coreografies i molta participació de tots plegats.

En aquest link podeu veure una mostra de l’espectacle gràcies a un vídeo que van realitzar des de l’escola: https://youtu.be/ncxt-RtRtrc

Des d’aquest blog, aprofitem per donar les gràcies a l’equip que hi ha en aquesta fantàstica escola. I especialment agrair a l’AMPA que van ser els qui van organitzar aquesta festa, per totes les seves atencions i per realitzar aquesta celebració tan xula.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s