Entrevista a Televisió Vallès Visió

El passat dilluns 23 de maig del 2016, el Mag Ignasi Stigman va sortir als informatius de la Televisió Vallès Visió. Durant aquest telenotícies, es va poder veure un fragment de l’espectacle “Més que Màgia” de la nostra companyia, juntament amb una entrevista en que el mag explicava què significa el nostre pas per aquest festival. En el mateix reportatge també es van poder veure alguns fragments d’altres companyies de teatre que eren presents al festival així com una entrevista al president de l’associació Kacu Mensi l’espectacle, Lluís Rovira.
El Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi (FITKAM) va tenir lloc a Montmeló el 21 i 22 de maig del 2016. La companyia del Mag Stigman va realitzar dues funcions de l’espectacle ”Més que Màgia” a la Sala la Concòrdia. Les localitats es van exhaurir des de bon matí, ja que aquest festival té una gran afluència de públic, juntament amb l’assistència de programadors, productors i gestors culturals que volen veure les últimes novetats que presenten les companyies del sector.
Van ser dues jornades plenes de moltíssima il·lusió i una àmplia mostra del Teatre i dels espectacles dirigits al públic familiar. Des de la nostra companyia estem molt contents del nostre pas pel Fitkam, així com de tota la gent que vam poder conèixer. Esperem poder tornar durant molts anys més!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s