Stigman a La Vanguardia

El dissabte 21 de maig del 2016, Josep Maria Serra, periodista de La Vanguardia, va mostrar una imatge de l’espectacle del  Mag Stigman, com una de les propostes per veure al Festival de Teatre Infantil Kacu Mensi (FITKAM) que va tenir lloc a Montmeló.
Ens fa molta il·lusió sortir en la secció d’aquest periodista, ja que Serra s’encarrega des de fa molts anys d´escriure i destacar les principals activitats per fer amb nens a Catalunya durant tots els caps de setmana. Per la seva cartellera han passat moltíssimes companyies de teatre infantil, així com ha escrit sobre les propostes més adequades pel públic familiar. 
Afortunadament, avui en dia, encara podem comptar amb un espai com aquest, en un important diari com La Vanguardia, i que tanta falta ens fa als que treballem en aquest sector, ja que el periodista dedica el seu espai a promocionar el teatre infantil i les activitats familiars.
El passat dissabte, la cartellera d’activitats amb la canalla, aquest és el nom que rep la secció, mostrava la foto del Mag Stigman realitzant un dels principals efectes del seu show. La imatge anava acompanyada d’un text on descrivia el festival infantil de teatre.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s