Actuem al Festival de Teatre Infantil de Montmeló (FITKAM)

El passat dissabte 21 de maig del 2016, la Companyia Mag Stigman va actuar al Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi (FITKAM) que va tenir lloc a Montmeló durant tot el cap de setmana. Vam realitzar dues funcions de l’espectacle Més que Màgia a la Sala la Concòrdia. Les localitats es van exhaurir des de bon matí, ja que aquest festival té una gran afluència de públic, juntament amb l’assistència de programadors, productors i gestors culturals que volen veure les últimes novetats que presenten les companyies del sector.

Juntament amb la ballarina Lua Cárdenas i el nostre tècnic-regidor Óscar Durán, Stigman va mostrar el seu estil propi i particular de presentar una original combinació de màgia amb coreografies espectaculars i jocs malabars, donant així molt de ritme a la representació i fent un espectacle entretingut, colorista i molt divertit..

Van ser dues jornades plenes de moltíssima il·lusió i una àmplia mostra del Teatre i dels espectacles dirigits al públic familiar. Des de la nostra companyia estem molt contents del nostre pas pel Fitkam, així com de tota la gent que vam poder conèixer. Esperem poder tornar durant molts anys més!

Des d’aquí donem les gràcies a la Montse Martínez per aquestes fotos tan xules!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s