Festa i Màgia al Centre Cívic Santa Fe del Penedès

Aquest cap de setmana passat hem estat fent una actuació molt especial al Centre Cívic de Santa Fe del Penedès. Tot el públic assistent a aquesta festa, va poder viure la màgia i l’espectacle del Mag Stigman.

Durant una hora completa, es van poder veure efectes de màgia presentats amb coreografies, música, jocs malabars i sobretot molta participació de tots els convidat a aquest acte. Es va tractar d’una festa amb molt bon rollo, moltes ganes de màgia i també, perquè no, moltes ganes d’entreteniment i diversió.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s