Stigman a les Festes Majors de Porta

El passat divendres 6 de maig del 2016, el Mag Stigman va fer una actuació al Centre Cívic Can Verdaguer, que pertany al barri de Porta, del districte de Nou Barris de la ciutat de Barcelona.  Amb el marc de les Festes Majors de Porta, tot just després del sopar de germanor que van degustar els veïns presents a la festa, Stigman va començar el seu espectacle que en aquesta ocasió va ser més participatiu del que acostuma a fer ja que el públic va ser molt actiu i es va entregar moltíssim.

Es va crear un ambient magnífic i una connexió molt forta entre l´artista i els assistents a la festa. Tots van riure molt i a més de la màgia, les coreografies i els jocs malabars, va predominar per sobre de tot, la comicitat, l’humor i el bon rotllo. Una festa molt divertida.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s