Stigman al Concurs BBVA de Dibuix Escolar

El passat dissabte 30 d´abril del 2016, el Centre Cultural de Terrassa va acollir l´espectacle del Mag Stigman per celebrar l’entrega de premis del 35è Concurs BBVA de Dibuix Escolar. A les 12h en punt del matí, va iniciar-se el muntatge «Més que Màgia» de la nostra companyia. Un munt d’efectes màgics combinats amb coreografies i jocs malabars van entretenir i il·lusionar a prop de les 200 persones que omplien la platea d’aquest gran teatre.

El públic estava format principalment pels nens i nenes que havien quedat finalistes en el concurs, així com els pares, familiars i també els mestres de les escoles que participen en aquest certamen que organitzen el Grup BBVA juntament amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes.

Després de l’espectacle del mag Ignasi Steegmann, es va fer l’entrega oficial dels premis. Va ser una festa molt maca, divertida i amb una participació activa de tot el públic assistent.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s