Lucrecia i Stigman a Luz de Gas

Hem tornat a compartir escenari amb Lucrecia. Estem molt contents perquè a l´última Party Family de Luz de Gas, la Companyia Mag Stigman vam tornar a actuar al costat de la gran cantant i presentadora. Fins i tot, en varis moments de l’espectacle, Stigman va presentar juntament amb la Lucrecia algunes de les actuacions que hi van participar a la festa.

Això va passar el passat diumenge 13 de març del 2016 i ja és el segon cop en aquesta temporada que el mag actua en aquesta festa tan especial que compta amb Lucrecia com a mestre de cerimònies juntament amb la música de Cristina Antón, Dj Mom. I encara queden moltes parties més. Ja sabeu que un cop al mes es celebra una Party Family a la coneguda Sala Luz de Gas de Barcelona.

Party Family és un espectacle per a tota la família ideat per DJ Mom i organitzat per Playing Productions – promotora especialitzada en esdeveniments familiars – on la música és el fil conductor que connecta a pares i fills a la pista de ball. Per aconseguir aquest ambient on tota la família gaudeix per igual, Dj Mom selecciona acuradament les últimes referències en electro dance, pop, funk, i les barreja amb música dels 90 ‘s, connectant a grans i petits mitjançant el llenguatge universal de la música.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s