Màgia còmica al programa L’Olla

Des del passat mes de gener del 2016, el Mag Stigman participa cada quinze dies al programa de televisió L’Olla de Televisió del Llobregat (ETV), canal que pertany a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. El programa és un magazine que s’emet en directe de dimarts a divendres de 12 a 14h i es repeteix en difertit tots els caps de setmana.

Aquest espai televisiu compta amb diverses seccions com ara moda, societat, cinema, música, llibres, etc., amb l’objectiu de crear entreteniment. El Mag Ignasi Stigman presenta una secció de màgia còmica en que fa màgia alhora que interactua amb el presentador i els col·laboradors del programa. En aquestes fotos, podem veure com l’il·lusionista fa màgia al director i presentador del magazine, Amali Paredes, juntament amb dos dels col·laboradors de la secció de societat, Sílvia Uceda i Jimmy Trias.

Televisió del Llobregat (ETV) es pot sintonitzar al canal 36 de la TDT i es pot veure a tota la comarca del Barcelonès, així com a la del Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Occidental i també el Vallès Oriental. A més a més, el magazine es pot veure també per internet a la següent adreça: https://etv.xiptv.cat/lolla

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s