Màgia a la Party Family de Luz de Gas

El passat dissabte 20 de febrer del 2016 es va celebrar a la Sala Luz de Gas de Barcelona la primera Party Family d’aquesta temporada. Aquest espectacle va comptar amb Lucrecia com a mestra de cerimònies de la festa, qui va cantar i va presentar tot l’acte.  El Mag Stigman va presentar un fragment del seu show i Cristina Antón, coneguda per tothom com a DjMom, va punxar una molt acurada sessió de música dirigida a tota la familia.
Party Family és un espectacle  ideat per DJ Mom i organitzat per Playing Productions – promotora especialitzada en esdeveniments familiars – on la música és el fil conductor que connecta a pares i fills a la pista de ball. És una festa molt original que es celebra un cop al mes a la Sala Luz de Gas i que té l’objectiu de divertir a tota la família sencera. 
Tal com expliquen els organitzadors, ser nen no vol dir no entendre el que és divertir-se en una festa, ni ser pares significa deixar de divertir-se. Per aconseguir aquest ambient on tota la família gaudeix per igual, Dj Mom selecciona acuradament les últimes referències en electro dance, pop, funk, i les barreja amb música dels 90 ‘s, connectant a grans i petits mitjançant el llenguatge universal de la música.

Des de la nostra companyía, estem molt contents de participar en aquesta festa tan original i que té tan bon rotllo.   

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s