Stigman reporter a The Hole i al Circo de los Horrores

Ignasi Stigman ha fet de reporter en els dos últims programes de l’Scenik que ha emès Televisió del Llobregat (ETV). Aquests dos reportatges han estat gravats durant els mesos de febrer i principis de març del 2016 i en ells hem pogut veure una nova faceta del Mag Stigman, la de reporter. I així és com li diuen ara els seus propis companys de programa, més concretament, com a «Stigman, el reporter inquiet«.

Tal com podeu veure a les imatges, el primer dels reportatges va estar dedicat a l’espectacle The Hole. El mag va entrevistar a La Terremoto d’Alcorcón, protagonista i estrella indiscutible d’aquest gran muntatge que es pot veure al Teatre Coliseum de Barcelona. Van estar xerrant des del camerino de la vedette i acte seguit, el nou reporter va entrevistar a alguns dels artistes que formen aquest esplèndid cabaret.

El segon reportatge, va tenir lloc al Circo de los Horrores. Instal·lat al Moll de la Fusta de Barcelona, Stigman va poder entrevistar al fundador i protagonista d’aquesta companyia, Suso Silva. Per primer cop i en primícia per televisió, es va poder veure com Suso Silva es maquillava i es caracteritzava com a Lucifer, personatge que protagonitza en l’espectacle Cabaret Maldito. Mentre el reporter li feia preguntes i conversaven al voltant de l’espectacle, Suso Silva es transformava progressivament i es podia anar veient com de detallòs és el procès de maquillatge i perruqueria.

Des d’aquí, agraim moltíssim la gran feina desenvolupada per la productora 08820Producciones i la directora del programa Scenik, Mercè Ruiz de la Fuente.

Per veure els reportatges:

Del Circo de los Horrores: https://youtu.be/8XrcvuRcZHI

De l’espectacle The Hole: https://youtu.be/qS-xf8gzLYk

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s