El Mag Stigman fa màgia per Nokia

El Mag Stigman va ser l’encarregat d’amenitzar un dels sopars dels directius de l’empresa de telefonia Nokia amb motiu del Mobile World Congress celebrat a la ciutat de Barcelona del 22 al 25 de febrer del 2016. Aquest sopar concretament va tenir lloc el passat dimarts 23 de febrer a l’edifici de la Pedrera de Barcelona.
Durant la vetllada Ignasi Stigman va mostrar diferents tipus de màgies. En primer lloc, va realitzar una mostra de diferents efectes de màgia de prop amb cartes, monedes i objectes de la vida quotidiana. Els directius de Nokia van poder veure i experimentar el que és la màgia a pocs centímetres de proximitat.
Posteriorment, l’artista va presentar un espectacle multidisciplinar amb malabars, coreografies i efectes de màgia d’escena. Va ser un plaer poder actuar en un ambient tan internacional i amb un públic molt variat i alhora, molt atent. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s