Espectacles i tallers a l’Escola Petit Món Felisa Bastida de Castelldefels

El passat dimarts 2 de febrer del 2016, el Mag Stigman va passar tot un dia molt màgic a l’Escola Petit Món Felisa Bastida. Aquest centre de Castelldefels va rebre la visita de l’il·lusionista durant tot el dia. L’AMPA de l’escola va contractar a l’artista per apropar el món de la màgia a tots els alumnes d’aquest centre. Així, Ignasi Stigman va mostrar diferents parts del seu espectacle juntament amb l’explicació d’alguns efectes senzills de màgia que els alumnes van poder aprendre a realitzar.

A primera hora del matí va començar les actuacions pels alumnes d’educació infantil. Posteriorment, cap a mig matí va començar a rebre la visita dels alumnes de primària. I ja per la tarda, va ser el torn dels alumnes d’ESO.

En definitiva, un dia molt especial que sempre recordarem ja que tots els alumnes van mostrar molt d’interès i van participar de manera molt activa en totes les explicacions. Des d’aquí, agraim a la directora Marta Rebollar per totes les seves atencions i per la seva ajuda a l’hora de fer els tallers.

I us deixem amb el link d’un fantàstic vídeo-resum fet per la direcció de l’escola i que és un molt bon record dels espectacles que vam fer:
https://youtu.be/c6rWGI2kj0s

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s