Tornem al Centre Escolar Valldaura

El passat divendres 5 de febrer del 2016, el Mag Stigman va presentar un espectacle al Centre Escolar Valldaura de Barcelona. Per segon any consecutiu, la nostra companyia va tornar a visitar aquest col·legi per portar màgia i diversió als seus alumnes. Enguany, el motiu de la festa va ser la celebració del Carnestoltes

El muntatge que va mostrar Stigman, és un show de màgia i animació dissenyat especialment per representar-ho en escoles. L’il·lusionista comença l’actuació fent una completa demostració de prestidigitació. Així, durant uns 50 minuts, l’artista presenta el seu més pur estil amb molt més que màgia: malabars, dansa, participació del públic i molts jocs de mans amb foc, capses, aparells i altres elements.
Després, un cop acabada aquesta demostració de màgia, Stigman fa que tots els alumnes es posin drets i durant 30 minuts més, tothom es posa a ballar al ritme de les seves coreografies. L’espectacle es converteix així en una autèntica animació, en que seguint els passos bàsics que ensenyarà l’artista, tots els alumnes acabaran ballant juntament amb els professors  i tothom que sigui present a l’acte. L’última cançó será un autèntic fí de festa.

Aquí us mostrem unes imatges de l’actuació realitzada en aquest centre de Barcelona. Un lloc molt especial pel Mag Ignasi Stigman ja que és el col·legi on ell mateix va estudiar i on va cursar tota la seva etapa escolar. Des de la nostra companyia, agraïm moltíssim l’interès de tots els alumnes del CE Valldaura, així com també volem donar les gràcies més sinceres al professorat i a les famílies dels alumnes per la seva atenció.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s