Toni Moog i Brodas Bros amb la màgia de Stigman

El Mag Ignasi Stigman ja porta un mes des que va començar la seva participació setmanal al programa de televisió Scenik. Aquests primers episodis, hem pogut veure diferents facetes de l’artista com ara fent de presentador, d’entrevistador o de col·laborador de secció.

I per suposat, també l’hem pogut veure com a mag. Així, va sorprendre a alguns dels convidats al programa com ara l’humorista Toni Moog, la companyia de dansa urbana Brodas Bros o l’actor de Palmeras en la nieve, Alain Hernández.

Tots els divendres a les 21h s’emet aquest programa a Televisió del Llobregat(ETV). Aquest canal, que pertany a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, es pot sintonitzar al canal 36 de la TDT i es pot veure a tota la comarca del Barcelonès, així com a la del Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Occidental i també el Vallès Oriental

A més a més, el programa es pot veure per internet a la següent adreça: https://etv.xiptv.cat/scenik

Scenik és un dels pocs espais televisiu dedicat exclusivament a les arts escèniques . Cada setman repassa l’actualitat teatral i la cartellera d’espectacles de Barcelona i del Baix Llobregat. Està dirigit i presentat per Mercè Ruiz de la Fuente i compta amb Edu Mutante i Ignasi Stigman com a co-presentadors.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s