Actuem per Repsol

El passat divendres 22 de gener del 2016, el Mag Stigman va co-protagonitzar un espectacle per Repsol. L´il·lusionista, va participar en un show produit expressament per la festa d´entrega de premis i reconeixements que va oferir l’empresa al Teatre del Morell

Joan Negrié i Oriol Grau van ser els encarregats de dirigir aquest espectacle. Les actrius Esther Soto i Paloma Arza protagonitzaven amb Ignasi Stigman aquest espectacle que va finalitzar amb l’entrega de premis per part de la direcció de Repsol.

El show va ser una mescla explosiva de màgia, teatre, música, humor i molt bon rotllo. L’espectacle va ser tot un èxit i va acabar amb tota la platea dreta aplaudint la feina dels artistes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s