Conferència-Espectacle per VuelingA finals de desembre del 2015, el Mag Stigman va realitzar un taller-espectacle adreçat a treballadors de l’empresa Vueling. Els participants d’aquest taller que entre d’altres àrees pertanyien principalment als departaments de comunicació i màrqueting, van rebre la conferència-espectacleLa psicologia de l’engany”.  

Des de la nostra companyia, oferim també diverses conferències pràctiques al voltant de la màgia i l’educació. Ignasi Stigman, a més de ser mag, també és psicòleg. Graduat en psicologia per la Universitat Abat Oliva i especialitzat en l’àmbit de la psicologia escolar. Ha treballat en diferents gabinets psicoeducatius i ha impartit formació per empreses de recursos humans. La seva àrea d’interès específic és com podem utilitzar la màgia com a instrument educatiu/terapèutic.


Durant una hora i mitja van tractar temas com la màgia aplicada, la persuasió, així com els principis psicològics que s’amaguen darrere de qualsevol efecte d’il·lusionisme. La dinàmica del taller va ser fantàstica ja que tots els participants van formar un grup molt interactiu i entregat. 

Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els participants, així com a la fotògrafa Marina Suleymanova per aquestes imatges tan xules i a Papallona Circus Arts per l’organització de tota aquesta acció formativa.Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s