L’espectacle del Mag Stigman a la Pedrera

El passat dimarts 29 de desembre del 2015, l’Auditori de la Pedrera va acollir l’espectacle «Més que Màgia» del Mag Stigman. Acompanyat dalt de l’escenari per una gran ballarina, l’il·lusionista va presentar un autèntic espectacle de màgia amb molt de ritme i entreteniment. S’hi van poder veure efectes de manipulació juntament amb grans il·lusions, malabars, coreografies, màgia amb foc i tot això, farcit amb molt bon rotllo, diversió i la important participació del públic.

Aquest espectacle va ser l’acte principal de «La Màgia del Nadal a la Pedrera«. Durant tota la tarda, els assistents van poder gaudir de moltíssimes més activitats com ara tallers, contacontes, titelles, etc.
Des de quinze dies abans de la representació ja estaven exhaurides totes les localitats. Tot un èxit.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s