Stigman co-presentador a ETV (Televisió del Llobregat).

A partir d’aquest mes de gener del 2016, el Mag Stigman col·laborarà setmanalment al programa de televisió Scenik. L’artista serà l’encarregat de presentar la secció de màgia i circ del programa. Stigman realitzarà entrevistes i  reportatges, també farà màgia als convidats i fins i tot, alguns dies dedicarà la seva secció a parlar sobre la història de la màgia, així com a fer divulgació sobre el món de l’il·lusionisme i el circ.

Tots els divendres a les 21h s’emet aquest programa a Televisió del Llobregat(ETV). Aquest canal, que pertany a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, es pot sintonitzar al canal 36 de la TDT i es pot veure a tota la comarca del Barcelonès, així com a la del Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Occidental i també el Vallès Oriental.

A més a més, el programa es pot veure per internet a la següent adreça: https://etv.xiptv.cat/scenik

Scenik és un dels pocs espais televisiu dedicat exclusivament a les arts escèniques . Cada setman repassa l’actualitat teatral i la cartellera d’espectacles de Barcelona i del Baix Llobregat. Està dirigit i presentat per Mercè Ruiz de la Fuente i compta amb Edu Mutante i Ignasi Stigman com a co-presentadors.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s