Celebrem les Festes de Nadal de Manlleu

El passat dimecres 23 de desembre del 2015, la companyia Mag Stigman va visitar la ciutat de Manlleu per presentar l’espectacle «Fabulòs» a la Residència de gent gran d’aquesta localitat. A l’acte va ser present la regidora de seguretat ciutadana Sra.Carme Trillas, juntament amb una representació dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Manlleu. Tots ells van ser els organitzadors d’aquesta celebració.

Aquesta festa es realitza anualment amb l’objectiu de felicitar el nadal a la gent gran de Manlleu per part de la regidoria i els agents de la seguretat ciutadana. Durant l’actuació, tothom va participar de manera molt activa creant un ambient amb bon rotllo, molta diversió i vivint tots plegats de la màgia del nadal.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s