Actuem per Ludàlia

Ahir, diumenge 20 de desembre del 2015, el Mag Ignasi Stigman va realitzar una de les actuacions més especials de l’any. L’acte va tenir lloc a la Sala B de la coneguda Sala Luz de Gas de Barcelona. I la representació va anar dirigida als joves de la Fundació Ludàlia.

Aquesta fundació té el magnífic objectiu de realitzar activitats d’oci i cultura per a persones amb discapacitat intel·lectual. Durant tota la setmana els nois i noies d’aquesta entitat realitzen activitats com ara teatre, dansa, música, informàtica, etc. I a més, cada diumenge per la tarda, tenen una discoteca dirigida única i exclusivament per a ells a la Sala B de Luz de Gas.

Dins d’aquest marc, ahir va tenir lloc l’actuació del Mag Stigman. Sobre les 18.30h de la tarda, les llums de l’escenari es van encendre per donar pas a un show molt entretingut ple de màgia, malabars i coreografies on els joves van ser els veritables protagonistes. Van participar moltíssim i va ser un públic molt entregat i agrait. A l’acabar la representació, tots els espectadors juntament amb Stigman van ballar una cançó celebrant així un autèntic fí de festa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s