Stigman a les Festes i Convencions d’empresa

Aquest cap de setmana, hem actuat en dues importants empreses per celebrar que d’aquí a poc arribarà el nadal. El Mag Stigman ha presentat el seu espectacle devant d’una gran quantitat de famílies que es reuneixen en el dia de la festa de la companyia. És típic que per aquestes dates, moltes empreses conviden als seus treballadors juntament amb les seves respectives famílies a participar d’un dia lúdic amb activitats dirigides als més petits.

El nostre il·lusionista ha actuat aquest dissabte dia 12 i aquest diumenge dia 13 de desembre del 2015 a la seu de dues companyies multinacionals situades a prop de Barcelona. Tal com podeu veure a les fotos, en les dues actuacions s’ha creat un clima amb molt bon rotllo i molta participació del públic assistent. Tothom tenia moltes ganes de veure màgia i espectacle, i tan grans com petits es van deixar endur per l’il·lusionisme, la dansa, els malabars i la comicitat dels nostres espectacles. Ens agrada molt participar en aquests actes i que les empreses comptin amb la nostra col·laboració.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s