Espectacle solidari a la Sala Aquarella per ACNUR

El passat dimarts 1 de desembre del 2015, el Mag Stigman va participar a la Gala «Aquarella en positivo«. La Sala-Teatre Aquarella, situada al centre de Barcelona, va acollir una gran quantitat d’artistes que van mostrar un espectacle solidari en motiu del dia mundial de la lluita contra la Sida. Tots els beneficis que es van recollir amb els diners de les entrades van anar destinats a ACNUR (Sida Àfrica). Va ser una nit molt especial, una festa molt màgica i amb tots els artistes units per crear un ambient increïble.

Tot això va estar dirigit pel magnífic coreògraf Víctor Rodrigo. Durant la gala vam poder veure la companyia de dansa Luthier, les actrius Mireia Gubianes i Vanessa Segura, la cia Tap Olé de Guillem Alonso i Roser Font, el cor Barcelona Gay Men’s Chorus, els ballarins Carlos Bonilla i Alexis Sulbarán, la body percusió de Txus Aguilar, les Kosmic Girls i la Cia Aquarella. Tot això presentat amb molt de ritme per Gabriella Maffei, directora de la Sala Aquarella.

El mag Ignasi Stigman, va realitzar un tast del seu espectacle «Stigman en directe«. Estem molt contents d’haver participat en aquest gala i dels moments tan bons que vam poder viure. També volem donar les gràcies a la nostra amiga Mercè Ruiz de la Fuente per haver fet aquestes fotos tan xules i que tant ens agraden.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s