Conferència a la Universitat Rovira i Virgili (URV): Màgia i Psicologia

El passat divendres 20 de novembre del 2015, la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, una de les set universitats públiques de Catalunya, va acollir la conferència-espectacle del Mag Stigman, «Màgia i Psicologia«. Aquest va ser l’acte de cloenda de la Setmana Psicològica. L’Aula Magna de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, va acollir durant dues hores, una proposta dinàmica i entretinguda que combina l’explicació dels mecanismes psicològics que s’utilitzen en el món de l’il•lusionisme, juntament amb la realització d’efectes de màgia.
Ignasi Stigman, a més de ser mag, també és psicòleg. Graduat en psicologia per la Universitat Abat Oliba i especialitzat en l’àmbit de la psicologia escolar. Ha treballat en diferents gabinets psicoeducatius i ha impartit formació per empreses de recursos humans. La seva àrea d’interès específic és com podem utilitzar la màgia com a instrument educatiu/terapèutic.
La Setmana Psicològica són unes jornades de caire científic i acadèmic a nivell estatal amb una amplia tradició en el si de la Universitat Rovira i Virgili, i que pretén donar a conèixer, tant a la URV com a altres universitats, els darrers avenços i temes de discussió en l’àmbit de la Psicologia. Amb aquestes jornades s’intenta donar a conèixer la importància que té la Psicologia en tots els seus àmbits d’actuació. Aquesta activitat està principalment adreçada als estudiants i professionals de la Psicologia, però també vol donar a conèixer la Psicologia en d’altres àmbits de l’entorn universitari.
Estem molt contents d’haver participat en aquestes jornades i ens ho vam passar molt i molt bé, tal com podeu veure en aquestes imatges. Des d’aquí, volem donar les gràcies a tot l’equip d’estudiants que organitzen aquesta activitat tan interessant i als professors i personal no docent que van participar.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s