El Mag Stigman al Diari de Tarragona

Des d’aquest blog, estem molt feliços i contents per la crònica que va publicar el Diari de Tarragona el passat dilluns 9 de novembre del 2015 sobre l’espectacle Dancing Magic. Carla Pomerol signa un complet article dedicat a l’espectacle que la nostra companyia va representar el dia anterior a la Sala Trono. La periodista fa una ressenya de tota la representació i de la reacció del públic devant dels efectes que va realitzar el Mag Stigman. Tanmateix, dedica una part de la secció a reflexar quina és la nostra manera d’entendre la màgia i també explica el funcionament del Festival Teatre Màgic que enguany celebra la novena edició.

Tal com podeu veure en aquesta imatge, sota el títol «Hacer posible lo imposible«, es pot llegir la notícia sencera i podeu fer-vos una idea de com va ser el nostre pas per la Sala Trono. Un espai molt emblemàtic que programa una variada oferta teatral i que té com a tret diferencial el fet que els espectadors es troben realment molt a prop dels artistes. Això fa que sigui un lloc ideal per mostrar espectacles d’il·lusionisme i poder viure la màgia en primera persona.

El Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona, dirigit pel Mag Gerard, és realitza anualment i s’ha consolidat en les seves diverses edicions, aconseguint una nova dimensió social i convertint-se en un referent cultural.

Des de la nostra companyia, estem molt contents per la difusió que ha tingut aquest article i donem les gràcies a la periodista Carla Pomerol del Diari de Tarragona, per les seves paraules i per haver volgut deixar-se endur pel món de la màgia durant uns instants. En els temps que vivim, dedicar un espai així a parlar de màgia i teatre, és una cosa que agraim moltíssim i que sense cap mena de dubte, ens fa molt feliços.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s