Barcelona Televisió (BTV) entrevista al Mag Stigman


Des de fa uns dies, ja podeu veure al nostre canal de YouTube, el complet reportatge que Televisió de Barcelona (BTV) va emetre el passat mes de juliol amb motiu de la pròrroga de l’últim espectacle del Mag Stigman. El programa Catakrac, que és un dels espais més seguits pel públic infantil i pels pares de la ciutat, va dedicar uns minuts a mostrar la nostra manera particular de fer màgia. En el següent link podeu veure el reportatge complet: https://youtu.be/Dx35A0unz64

Tot això es va emetre el passat dissabte i diumenge 11 i 12 de juliol del 2015 a l’horari habitual del Catakrac, que acostuma a començar a partir de les 9.15h del matí i dura fins les 9.45h aproximadament. Durant el reportatge es va poder veure un resum de l’espectacle «Mag Stigman, en directe» que s’ha estat representant al Teatre Museu del Rei de la Màgia de Barcelona, durant els mesos de juny, juliol i agost. De la mateixa manera, també es podia veure una entrevista realitzada pel Santi, un molt jove reporter del Catakrac, així com el divertit testimoni de varis nens que van ser espectadors de la representació. 

Ens agrada molt aquest programa i estem molt contents de poder participar al Catakrac, ja que és un espai que comparteix la nostra mateixa filosofia. I és que els nens són els protagonistes del programa. Ells són els que fan de presentadors i els que realitzen les entrevistes. De la mateixa manera, en els nostres espectacles fem que surtin molts nens a l’escenari i fem un tipus d’il·lusionisme en que tots participen activament de la representació. Ells són els veritables protagonistes de la festa i els que viuen la màgia de ben a prop.


Des d’aquest blog, felicitem a tot l’equip que realitza aquest programa i us animem a seguir-lo activament cada cap de setmana. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s