Stigman al 9è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona

El Mag Stigman serà un dels artistes participants al prestigiós Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona – La Canonja. Aquesta serà la novena edició d’aquest important esdeveniment que enguany es realitzarà del 6 al 29 de novembre del 2015. La nostra companyia tindrà el plaer d´actuar el diumenge 8 de novembre a les 19h, a la Sala Trono de la ciutat de Tarragona. Stigman juntament amb l´actriu i ballarina Katya, presentaran l’espectacle Dancing Magic, una combinació d´il·lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la família. Una representació visual, dinàmica i molt entretinguda on els espectadors podran participar al màxim i deixar-se endur per la màgia i les coreografies.
El Festival Internacional Teatre Màgic, porta anys apostant sempre per la qualitat i presentant els millors espectacles d’il·lusionisme del nostre país i del panorama internacional. Aquesta proposta dirigida pel Mag Gerard s’ha consolidat en les seves diverses edicions, aconseguint una nova dimensió social i convertint-se en un referent cultural.  Han actuat els mags i il·lusionistes més famosos, representatius i de més prestigi del nostre país: Juan Tamariz, Anthony Blake, la maga Inés, Màgic Andreu, l’americà Avner The Eccentric, el francès Pilou premiat amb el Gran Premi Mundial de Màgia o els argentins Brando y Silvana. La filosofia d’aquest singular festival és retornar la màgia al seu lloc d’origen: els teatres.
La màgia solidària també té el seu espai en aquest festival, on la recaptació de la taquilla de l’espectacle inaugural es destina a una ONG benèfica amb la finalitat que la màgia també arribi a qui més ho necessita. Degut a la internacionalització d’aquest esdeveniment i també a la seva importància, la prestigiosa revista Magic Magazine de Las Vegas (USA), va dedicar a aquest festival una plana sencera amb fotos i explicació dels diferents espectacles. Aquesta revista es distribueix arreu del món dins el sector de l’espectacle.
Aquí podeu veure la imatge promocional d’aquest acte. Des de la nostra companyia, estem molt contents d’actuar en aquest important festival i ens fa molta il·lusió poder compartir cartell amb aquests artistes tan reconeguts dins del món de la màgia. Tenim moltes ganes de que arribi el dia de la nostra representació i us esperem a tots i a totes a la Sala Trono de Tarragona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s