Actuem a la Festa Major del Prat de Llobregat

El passat dissabte 26 de setembre del 2015, la Festa Major del Prat de Llobregat va presenciar un autèntic espectacle de prestidigitació. El Mag Stigman juntament amb els il·lusionistes Magno i Zelig, van formar un bon tàndem per omplir de màgia i il·lusió una de les places principals de la festa d’aquesta localitat. Després d’un participatiu dinar popular, el Parc del Fondo d’en Peixo va començar a omplir-se de nens i familiars cap a les 15.30h, per rebre la visita sorpresa d’aquests tres mags.

Els artistes van presentar un complet programa de màgia de prop. Van ser dues hores seguides d’aparicions, desaparicons, manipulacions,…i sobretot, de molta participació per part del públic. Inicialment, es va fer una presentació des de l’escenari central i acte seguit, el trio d’il·lusionistes van començar a fer efectes de màgia entre les taules de tots els assistens a l’acte. El que més va cridar l’atenció per part del públic va ser que tota la màgia va passar a pocs centímetres de l’espectador. Tot de molt a prop i podent participar al màxim d’aquesta experiència.

En quant a l’espectacle, els il·lusionistes van mostrar una àmplia varietat d’efectes de prestidigitació presentant cada un el seu propi estil. Magno, va realitzar jocs de numismàgia, màgia amb bitllets i adivinacions de números. Zelig, per la seva banda, va fer efectes de mentalisme, que és la seva especialitat principal juntament amb close-up. I Stigman, va executar efectes amb tot tipus d’objectes, des de cordes, bufandes i taronges fins a cigarretes i rellotges d’alguns membres del públic, passant també per una demostració de cartomàgia.

Va ser una tarda molt màgica, amb molta diversió i amb una molt bona participació per part dels espectadors assistens a la festa. Des d’aquí, volem agrair a aquesta localitat per apostar per aquest tipus d’espectacle, així com també a La Capsa, per ser l’encarregada d’organitzar tot aquest esdeveniment, i per suposat, a la Mercè Ruiz de la Fuente del Scenik, per ser la nostra representant, per acompanyar-nos durant tota la representació i també per aquestes fotos que aquí us mostrem.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s