Omplim la Sala Luz de Gas amb Dancing Magic

El passat divendres 25 de setembre del 2015, el Mag Stigman va tornar a actuar a la coneguda Sala Luz de Gas de Barcelona. 10 minuts abans de començar la representació, tota la sala estava plena de gom a gom, des de la primera fila fins al fons del pati de butaques. Va ser tot un luxe poder actuar per un públic tan entregat i ens vam posar molt contents de veure la gran assistència de persones que van voler acompanyar-nos en aquella nit tan especial.

A les 21.30h va donar inici la presentació de l’espectacle Dancing Magic, l’última proposta de la nostra companyia que presenta un show molt visual i dinàmic, ple d’efetes màgics i dansa moderna. Una original combinació d’il·lusionisme, ball i malabars, en que l’important no són els efetes de màgia sinó la presentació i la connexió amb el públic. Abans de començar l’espectacle es va projectar el curtmetratge Morti el Màgic, d’Èric Antonell. Pel·lícula d’animació que ha comptat amb l’assessorament del Mag Stigman.

Ignasi Stigman va estar acompanyat a l’escenari per l’actriu Maria Voronkova interpretant el paper de Katya. Álvaro Durán va fer de tècnic de so i el control de les màquines de fum, alhora que Èric Antonell va portar les llums de l’espectacle. Les fotografies van ser realitzades per Jaume Aragay i Óscar Durán es va encarregar de l’enregistrament de tota la representaió. Des d’aquí, agraïm moltíssim a tots ells la seva col·laboració.

I sobretot, donem les gràcies més sinceres a tot l’equip de la Sala Luz de Gas. Al Fede i al Roger per confiar en nosaltres i ajudar-nos tant amb el seu brutal bon rotllo. També al Carles, a la Marina, a l’Eulàlia, als tècnics (Xavi, Edu i Sebas) i a tot l’increïble equip de persones que formen aquesta gran família. Mil gràcies i que seguiu així durant molts anys!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s