Stigman al 20è Concurs de dibuixos dels Súpermercats Esclat


Un any més, hem estat els responsables de fer l’entrega de premis del 20è Concurs de Dibuix del Supermercat Esclat. Des de la nostra companyia, estem molt contents perquè ja fa anys que aquesta important empresa de supermercats confia en els nostres serveis per animar una festa que s’esdevè anualment. Aquest cop, el Mag Stigman va presentar el seu espectacle en dos dels principals establiments que la cadena té a Manlleu i a Lliçà d’Amunt.

Això va succeir el passat dissabte 19 de setembre del 2015. A les 11h del matí, va començar la nostra actuació a Manlleu i a les 18h ens trobàvem a Lliçà d’Amunt per començar el que seria la representació del nostre segon espectacle del dia. En totes dues ocasions, l’artista va mostra la seva màgia davant d’una multitud de nens amb els seus familiars i per suposat, també eren presents els treballadors de l’Esclat. Va ser una festa molt participativa, on tothom va mostrar bon rotllo i es va crear un molt bon ambient.

Quan va finalitzar el seu show, com és costum en aquesta festa, Stigman juntament amb un directiu d’aquesta important cadena de supermercats, van ser els encarregats de repartir els premis i els diplomes als finalistes i als guanyadors de totes les categories que té aquest certamen.

Ja fa més de 10 anys que la nostra companyia s’encarrega d’animar aquest acte i com us hem dit, estem molt contents de poder continuar col·laborant en aquesta festa que es dóna simultàniament a diferents indrets de Catalunya i que fa participar a totes les famílies que van a comprar habitualment a aquests supermercats. Des d’aquí, felicitem sincerament a aquesta cadena per continuar mantenint aquesta tan bona iniciativa i a tots els treballadors i responsables, que amb tanta il·lusió i dedicació organitzen aquest esdeveniment.


Aquí podeu veure algunes imatges de la festa a l’Esclat de Manlleu i al de Lliçà.
Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s