Stigman actuarà a la Sala Luz de Gas

El proper divendres 25 de setembre del 2015, a les 21.30h, la nostra companyia realitzarà l’espectacle Dancing Magic a la reconeguda Sala Luz de Gas de Barcelona (C/ Muntaner, 246). El Mag Stigman presentarà aquest espectacle de màgia, dansa i malabars, en el que serà una gran nit plena de sorpreses i moments molt màgics.

Estem molt contents i feliços de tornar a actuar en aquesta sala, com ja hem fet en vàries ocasions, i que representa moltíssim per a nosaltres. Per si no ho sabeu, anteriorment, aquí hem estrenat dos dels espectacles de Stigman. Més concretament, als anys 2013 i al 2014. En aquesta ocasió, l’escenari de Luz de Gas rebrà un espectacle molt visual i dinàmic, ple d’efectes màgics i dansa moderna.

Una original combinació d’il·lusionisme, ball i malabars, en que l’important no són els efectes de màgia sinó la connexió amb el públic. Un artista que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tothom. Durant el show, també es pojectarà el curtmetratge Morti el Màgic, d’Èric Antonell. Pel·lícula d’animació que ha comptat amb l’assessorament del Mag Stigman.

Un espectacle de màgia i dansa en un dels espais més màgics i emblemàtics de Barcelona com és la Sala Luz de Gas. Divendres 25 de setembre del 2015, a les 21.30h.
http://www.luzdegas.com/index.php/esp/programacion/item/811-mag-stigman

El preu de les entrades és de 15 euros. L’espectacle és apte per a tots els públics, però per un tema de sala, no està permesa l’entrada a menors de 18 anys. Per a reservar entrades o per a qualsevol informació, podeu escriure a info@mesquemagia.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s