Televisió del Llobregat (ETV) entrevista al Mag Stigman

 
 
El passat divendres 3 de juliol del 2015 a les 22h, el programa Scenik del canal de Televisió del Baix Llobregat (ETV), va realitzar una completa entrevista de 15 minuts de duració al mag Ignasi Stigman. Aquest magazine setmanal que s’emet tots els divendres en prime time està dedicat exclusivament a la difusió de les arts escèniques. L’espai està conduit i dirigit per la presentadora Mercè Ruiz de la Fuente, amb la participació del Mag Ramó en el paper de co-presentador. Durant una mica més d’una hora, aquest programa s’encarrega de fer un repàs de tota l’actualitat teatral que succeeïx al Barcelonés.
 
L’entrevista a Stigman va tractar principalment al voltant de l’estrena del seu últim espectacle al Teatre Museu del Rei de la Màgia, Mag Stigman, en directe! L’il·lusionista, acompanyat per l’actriu Maria Voronkova, va explicar de què tracta aquesta proposta i quin tipus de màgia trobarà el públic que visiti l’establiment del carrer de les Jonqueres. Durant l’entrevista, també es va poder veure un tràiler amb imatges de la representació. 

 Per la seva banda, Voronkova, qui interpreta el paper de Katya en aquest show, va explicar com havia estat el procès d’assajos i quin tipus de músiques i coreografies té l’espectacle. Posteriorment, el mag va xerrar sobre la seva participació als concerts del cicle Veus Pedrera Endins durant els mesos de maig i juny. Aquest espectacle musical dirigit per Daniel Anglès i que estava realitzat pel grup vocal Amarcord, va comptar amb la participació de Stigman en el paper de mag-actor.

Aquesta és la tercera temporada que l’Scenik s’emet per televisió i cada any són més les persones que segueixen aquest programa, així com cada cop compten amb la participació de més artistes que passen per aquest plató. Últimament hem pogut veure als Brodas Bros, José Luis Gil, Carlos Latre, Suso Silva i el Mago Pop, entre d’altres.

Si voleu veure l’entrevista a Stigman, podeu clicar el següent enllaç: https://youtu.be/IF3jIxowWuQ

Des d’aquest blog agraïm moltíssim a tot l’equip de l’Scenik el suport i el tracte tan bo que sempre ens han donat. Especialment, a la Mercè per totes les seves atencions. Així com també mostrem la nostra més sincera enhorabona per l’èxit del programa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s