Carlos Latre es sorprèn amb Stigman i la seva màgia

Ara fa uns dies, el Mag Stigman va realitzar una actuació pel gran Carlos Latre. El famós imitador i presentador de televisió, es va sorprendre amb la màgia de Stigman i durant una mica més d’una hora, es va deixar portar per la il·lusió i el bon rotllo del nostre espectacle. Aquest reconegut artista va participar activament durant el transcurs de tota l’actuació i en diverses ocasions va sortir a l’escenari per fer de voluntari. Fins i tot, va presentar al Mag Stigman de manera magistral abans de començar la representació.

Per la nostra banda, ens sentim molt contents d’haver pogut actuar per aquest fantàstic artista a qui tant admirem i qui ens dóna tants moments de diversió a les seves aparicions a televisió i als espectacles que representa als teatres. L’imitador va ser molt proper i en tot moment va mostrar la seva simpatia i el seu bon rotllo. Va ser un dia increïble i agraïm moltíssim la seva entrega.

Actualment, Carlos Latre es troba immers en la gira del seu últim show «15 Años no es nada» que exhaureix les entrades de totes les ciutats que visita i continua participant habitualment en diversos programes de televisió. Per més info, no dubteu en consultar: www.carloslatre.com

Tot això va succeir a la ciutat de Barcelona, en el marc d’una festa familiar. Com vosaltres sabreu, la nostra companyia està especialitzada des de fa anys en la realització d’espectacles i d’activitats lúdiques per tot tipus de festes. Tant si esteu pensant en organitzar per exemple un aniversari, o una comunió, o un sopar d’empresa, nosaltres ens podem encarregar de dur a terme una actuació dissenyada particularment per la vostra celebració. Som experts en fer shows de màgia i animació. Podem començar mostrant el millor il·lusionisme d’escena i acabem fent ballar a tothom. Ens adaptem a les vostres necesitats i fem que el nen, la nena o l’adult que celebri la festa, sigui el protagonista del dia i quedi així un record per ell i per a tots els convidats a l’acte.

A continuació, aquí podeu veure algunes imatges d’aquell dia tan increïble.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s