Stigman actua a La Pedrera

Durant els mesos de maig i de juny del 2015, el Mag Stigman ha participat en un dels espectacles musicals més destacats de la temporada. Això ha succeït a l’edifici de La Pedrera, al Passeig de Gràcia de Barcelona, dins del cicle Veus Pedrera Endins. Durant sis setmanes seguides ha tingut lloc la representació d’un concert musical a càrrec del grup vocal Amarcord, un dels conjunts finalista del concurs de TV3, Oh Happy Day.

Aquest espectacle ha comptat amb la direcció escènica de Daniel Anglès, reconegut director de teatre musical amb una llarga trajectòria en la interpretació i la direcció de musicals de renom internacional com Les Miserables, Rent o Mamma Mia. I amb la direcció musical de Marc Sambola, compositor de teatre musical i de bandes sonores de pel·lícules.

Sota la producció de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Veus Pedrera Endins ha estat una proposta diferent de concert, una unió harmònica de música vocal a capella amb la increïble arquitectura de Gaudí. Durant una hora i quaranta minuts, els espectadors podien sentir un programa de cançons interpretades amb l’essència del grup Amarcord, alhora que passejaven i observaben ben de prop els diferents espais de La Pedrera.

Però en aquest concert no només hi havia música i arquitectura, sino que també hi havia molta màgia i molta il·lusió. El mag Ignasi Stigman actuava en diversos moments d’aquest espectacle presentant tot tipus de màgia. Juntament amb el mag Gerard Borrell, feien una aparició sorpresa en un dels moments de la representació que ningú esperava. A partir de llavors, começaven a fer diversos efectes de màgia ambientant-se en les formes màgiques i irreals de l’edifici. Finalment acabaven la seva participació fent aparèixer increïblement una de les cantants del grup vocal.

Des de la nostra companyia, estem molt contents i agraits d’haver pogut participar en aquest fantàstic espectacle que ha comptat amb un meravellòs equip molt professional i entregat. Les funcions han tingut molt d’èxit arribant a penjar el cartell de totes les localitats exhaurides en dues ocasions.

Aquí podeu veure algunes de les imatges de la representació que ens ha fet arribar el magnífic fotògraf, Jaume Aragay. De la mateixa manera, en el següent link podeu llegir una crítica de l’espectacle, redactada pel periodista Martí Figueras a la revista digital Masteatro: http://www.masteatro.com/critica-de-amarcord-en-el-ciclo-veus-pedrera-endins/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s