Actuem a la Festa Major de Vilanova del Camí

El passat dimecres 24 de juny del 2015, coincidint amb la festivitat de Sant Joan, el Mag Stigman va presentar el seu espectacle Fabulòs a la Festa Major de Vilanova del Camí. Prop de 300 persones es van reunir a devant de l’escenari central situat a la Plaça Gertrudis d’aquesta localitat. Un públic molt variat compost per gent de diferents edats, però tots plegats amb la mateixa il·lusió i entrega, estaven disposats a deixar-se endur per la màgia i la màxima diversió.

A les 18h va donar inici l’espectacle de la nostra companyia, que durant una hora i quart va entretenir a tots els espectadors. Enguany, aquesta festa major va tenir un toc especial atès que l’Associació de veïns del barri Bonavista celebrava els 25 anys des que es va fundar. Aquesta entitat que s’encarrega d’organitzar la festa major i de dinamitzar altres activitats a Vilanova, va voler celebrar aquesta important fita programant alguns espectacles, com és el cas del show del Mag Ignasi Stigman, juntament amb altres concerts musicals i algunes demostracions de ball.

Durant l’espectacle, Stigman va mostrar el seu més pur estil de màgia d’escena combinada amb els malabars i les coreografies de dansa moderna. També va presentar efectes d’escapisme i per suposat, va comptar amb la participació d’alguns voluntaris del públic que van pujar a l’escenari i es van entregar al màxim.

Des d’aquest blog, agraïm sincerament la bona participació del públic de Vilanova, així com felicitem a l’Associació de veïns del barri Bonavista per aquests 25 anys d’activitat i per tota la tasca que fan.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s