Al juliol prorroguem al Teatre del Rei de la Màgia

Estem molt contents i feliços perquè hem prorrogat el nostre nou espectacle. Estarem tot el mes de juliol del 2015 actuant al Teatre Museu del Rei de la Màgia. Dissabtes i diumenges a les 18h. Després d’haver estat tot el mes de juny en cartell, la direcció de l’emblemàtic local del carrer de les Jonqueres, ha decidit prorrogar el nostre espectacle a tot el mes de juliol. Això ens fa molta il·lusió i ens agrada moltíssim ja que així més persones podrán viure l’experiència de participar en un autèntic show de màgia i dansa.

Mag Stigman, en directe! és el títol d’aquesta proposta que la nostra companyia va estrenar recentment. En aquesta nova representació, l’artista estarà acompanyat a l’escenari per la gran ballarina Katya(personatge interpretat per Maria Voronkova).  Es tracta d’una combinació d’il·lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la familia. Molt visual, dinàmic, entretingut, ple de nous efectes màgics i dansa moderna.

Atenció! Perquè tenim una promoció per totes aquelles persones que llegeixen el nostre blog. En la següent fotografia teniu un descompte del 2×1. Mostrant aquest flyer a taquilla, obtindreu dues entrades pel preu d’una. Això és vàlid per totes les persones que vulgueu i durant totes les funcions del mes de juliol. El preu general de l’entrada és de 14€. Els menors de 14 anys tenen 50% de descompte. I utilitzant aquest flyer, les entrades surten a 7€. Si voleu, podeu compartir aquesta imatge amb els vostres amics i a les xarxes socials.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s