Stigman acomiada el curs escolar a diferents centres

El passat divendres 19 de juny del 2015, el Mag Stigman va tenir un dia molt complet. Va realitzar el seu espectacle de màgia i animació en dos col·legis per celebrar d’aquesta manera que s’arribava a la fí del curs escolar i es donava inici a les vacances d’estiu. Des de la nostra companyia, ens sentim molt feliços quan ens truquen per actuar en actes tan importants com pot ser l’últim dia d’escola. I el que més ens agrada és divertir i il·lusionar amb la nostra màgia i la nostra animació a tothom que estigui de celebració.

Així, aquell dia pel matí, ens vam desplaçar fins la ciutat de Badalona. Més concretament, vam anar al CEIP Josep Boada. Vam preparar tot el nostre material en una tarima situada al pati de l’escola i vam realitzar dues actuacions del nostre espectacle de màgia i animació. A les 10h vam començar el primer passe que anava destinat als alumnes del cicle infantil i a les seves respectives famílies. De la mateixa manera, a les 11h va donar inici la representació dirigida als alumnes d’educació primària juntament també amb les seves famílies.

Tant els nens com els mestres, van participar de manera genial durant les dues funcions i tots els alumnes van tenir una actitud i una entrega boníssima. Vam acabar amb un autèntic fí de festa on tothom va ballar i es va deixar portar pel ritme de la música amb molta diversió.

Per la tarda, vam traslladar-nos fins al centre de Barcelona, al Col·legi Shalom. Allà, es celebrava una festa benèfica per acomiadar el curs escolar i recollir fons per un projecte solidari a la Índia. En aquesta ocasió, el Mag Ignasi Stigman va presentar aquí un show de màgia, ball i malabars dirigit a tota la comunitat educativa. Tant pares, com professors, com alumnes, van participar en la màgia i en les coreografies del nostre artista.

Com sempre que hem anat al Shalom, tothom es va entregar de manera molt activa i vam acabar l’actuació amb molta energia i molta diversió. Aquí podeu veure algunes imatges del nostre espectacle a les dues escoles.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s