L’espectacle del Mag Stigman a La Vanguardia

Des de la nostra companyia, estem molt contents perquè el passat dissabte 6 de juny del 2015 l’espectacle Mag Stigman, en directe! va ser una de les propostes destacades pel diari La Vanguardia. Tal i com podeu veure a la imatge, la cartellera d’activitats per la canalla recollia la fotografia del mag Ignasi Stigman realitzant un efecte del seu nou espectacle que presenta cada cap de setmana al Teatre Museu del Rei de la Màgia.

El periodista Josep Maria Serra, qui des de fa anys s’encarrega de realitzar aquesta completa secció, destacava que Stigman juntament amb la ballarina Katya, presenten un nou espectacle molt entretingut i ple d’efectes màgics. Tanmateix, el redactor afirmava que es tracta d’una combinació d’il·lusionisme i ball.

Com alguns de vosaltres ja sabreu, per causa d’una fuita d’aigua a l’edifici contigu, el teatre va patir una forta inundació que va provocar el tancament temporal del local i la suspensió de les funcions planificades per aquell cap de semana. Malauradament, la nostra companyia no va poder estrenar el nou show fins la propera setmana. El dissabte següent, és a dir, el 13 de juny del 2015, ja s’havia reobert el teatre i gràcies a la feina dels equips de neteja i dels treballadors de l’establiment, ja no quedava cap gota d’aigua de la inundació. Afortunadament, tot tornava a la regularitat i el nostre espectacle es va poder estrenar amb total normalitat.

La Vanguardia va tornar a destacar el nostre espectacle com a una de les principals activitats d’aquell cap de setmana per fer en família. Tal i com podeu veure a la següent imatge, Josep Maria Serra recollia la notícia de la inundació i el retorn de les funcions en horari habitual.

Des de la nostra companyia, ens fa molta il·lusió i estem molt contents de poder sortir reflexats en aquest important diari i agraïm moltíssim la feina de difusió i projecció que des d’aquesta secció es fa a les activitats infantils i al teatre familiar que es realitza a Catalunya.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s