Actuem a l’Escola Joan Pelegrí de Barcelona

El dilluns 8 i el dimarts 9 de juny del 2015 la nostra companyia va actuar al saló d’actes de l’Escola Joan Pelegrí de Barcelona. El primer dia, 180 alumnes de 1r de la ESO van gaudir de l’espectacle Mag Stigman, en directe!. Tanmateix, el segon dia, 150 alumnes de 2n de la ESO van gaudir també de la mateixa representació. Al finalitzar la funció, el mag Ignasi Stigman va explicar als alumnes com realizar un efecte de matemàgia, és a dir, màgia i matemàtiques.

Ja és el segon any que l’artista actua en aquesta escola que per cert, disposa d’una moderna sala d’actes amb molt bones prestacions i que no ha d’envejar res als teatres professionals. Durant els dos dies d’actuacions, tant els alumnes (que eren joves adolescents) com els professors que van assistir a l’espectacle, van participar al màxim del show i van viure la màgia completament. Va ser tot un plaer poder actuar per ells.

Des d’aquest blog, agraïm a l’escola, als professors i a l’equip tècnic de l’organització, totes les facilitats i l’ajuda que ens van oferir durant aquells dos dies.

 
 
 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s