Estrenem nou espectacle al Teatre del Rei de la Màgia

Estem molt contents per poder anunciar-vos que el proper dissabte 6 de juny del 2015 estrenarem un espectacle al Teatre Museu del Rei de la Màgia. La nostra companyia tornarà a l’emblemàtic escenari del carrer de les Jonqueres, al centre de Barcelona, per presentar el nou show: Mag Stigman, en directe! Aquesta representació estarà en cartell tot el mes de juny. Els dissabtes a les 18h i els diumenges, a les 12h i a les 18h.

Estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte. En aquesta imatge podeu veure un moment d’uns dels assajos que aquests últims dies estem portant a terme. Aquest muntatge serà una combinació autèntica de màgia acompanyada amb molta dansa moderna i coreografies originals. Així com també hi hauran jocs malabars i molts moments de bon rotllo i màxima diversió. Aquí podeu llegar la sinopsi de l’espectacle:

«El Mag Stigman, jove il·lusionista català acompanyat a l’escenari per la gran ballarina Katya, presenta el seu nou espectacle de màgia a Barcelona. Molt visual, dinàmic, entretingut, ple d’efectes màgics i dansa moderna. Una gran experiència cultural per compartir en família. Els espectadors podran participar al màxim en aquest nou show, combinació d’il·lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió. Tot això, en un espai molt proper i únic. En definitiva, molt més que màgia en viu i en directe!»

Durant la funció, l’artista estarà acompanyat a l’escenari per l’actriu Maria Voronkova, qui interpretarà el paper de la partenaire Katya. Les coreografies de l’espectacle són a càrrec de la coreògrafa Eva Peydró i del mateix Ignasi Stigman. I amb l’acompanyament dels tècnics de so i llum Èric Fombuena i Álvaro Durán, així com la col·laboració de Joan Gil. Des d’aquest blog estem molt contents de poder anunciar-vos aquesta notícia i esperem poder comptar amb la vostra presència al Teatre Museu del Rei de la Màgia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s