El Mag Stigman actua al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya)

Ara fa uns dies, el Mag Ignasi Stigman va fer una actuació molt especial en una festa privada celebrada dins del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Aquest lloc tan emblemàtic de la ciutat de Barcelona va acollir un important sopar que va comptar amb la intervenció de l’artista per amenitzar la celebració. Inicialment, Stigman va presentar el seu espectacle d’il·lusionisme Fabulós. Un show únic, ple d’entreteniment, amb molta màgia, música i sobretot, máxima participació del públic convidat. Posteriorment, el mag va prendre el rol d’animador fent que tots els participants a l’acte ballessin i es deixessin endur per la música. D’aquesta manera, es va crear així un complet i enèrgic fí de festa.

Aquesta actuació és un exemple del que podem fer en aquest tipus de celebracions. La nostra companyia, Més que Màgia, està especialitzada en animar i amenitzar qualsevol event que tingui el propòsit d’entretenir i divertir als seus convidats. Els espectacles del Mag Stigman són una combinació ideal d’il·lusionisme, malabars, dansa i participació molt original. En definitiva, molt més que màgia! Tant si voleu una funció de màgia per una comunió, o un show d’animació i prestidigitació per un aniversari de 50 anys, passant per festes de col·legis, convencions d’empreses i un llarg etcètera…la nostra companyia té diversos espectacles adreçats a diferents tipus de públics, que s’adapten a les necesitats de la celebració.

Estem molt contents d’haver pogut actuar en aquest museu, que té la seva seu al Palau Nacional de Montjuïc i que exhibeix la col·lecció d’art català més important del món. Des del romànic fins a l’actualitat. Des d’aquest blog, agraïm sincerament l’ajuda i la col·laboració de totes les persones que van organitzar l’acte, especialment l’Elisabeth del Càtering Vilaplana, així com tot el personal del MNAC que van donar-nos facilitats i ajuda per poder dur a terme la nostra actuació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s