Stigman a la Televisió del Llobregat ETV

El passat divendres 20 de març del 2015, la Televisió del Baix Llobregat ETV, va emetre una completa entrevista, de 16 minuts de duració, al Mag Stigman i a l’actriu Maria Voronkova. Això va pasar al programa Scenik, un espai setmanal dedicat exclusivament a la difusió de les arts escèniques que es pot veure tots els divendres a partir de les 21h en aquest canal. El magazine està conduit i dirigit per la presentadora Mercè Ruiz de la Fuente, amb la participació del Mag Ramó en el paper de co-presentador.

Durant una mica més d’una hora, aquest programa s’encarrega de fer un repàs de tota l’actualitat teatral que succeeïx al Barcelonès. Així, el mateix dia que va participar Stigman, l’espai també va entrevistar al mateix plató a l’actor Toni Albà, que presentava l’obra Histèria Sagrada al Jove Teatre Regina, i al músic Víctor Salvatti, qui participarà al Festival de música Barnasants.

Aquesta és la tercera temporada que l’Scenik s’emet per televisió i cada any són més les persones que segueixen aquest programa, així com cada cop compten amb la participació de més artistes que passen per aquest plató. Últimament hem pogut veure als Brodas Bros, José Luis Gil, Carlos Latre, Suso Silva i el Mago Pop, entre d’altres.

L’entrevista a Ignasi Stigman i Maria Voronkova va tractar al voltant de la presentació de l’obra El Vaixell Pirata que tots dos protagonitzen al Teatre Museu del Rei de la Màgia, així com es va parlar sobre el tipus d’il·lusionisme que presenta Stigman i quins han estat els seus últims espectacles. Tanmateix, també es va dedicar un temps perquè l’artista pogués explicar el projecte de la màgia com a instrument terapèutic. Una iniciativa que porta amb nens amb trastorns de l’espectre autista i TDAH, i en que s’investiguen les aplicacions terapèutiques de la prestidigitació.

Si voleu veure l’entrevista, podeu clicar el següent enllaç: http://etv.xiptv.cat/scenik/capitol/toni-alba?s=1515&e=2478#.VRP3_gX0gZM.email

Des d’aquest blog agraïm moltíssim a tot l’equip de l’Scenik el suport i el tracte tan bó que sempre ens han donat. Especialment, a la Mercè per totes les seves atencions. Així com també mostrem la nostra més sincera enhorabona per l’èxit del programa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s