Actuació al Festival Internacional de Màgia de Barcelona

Del 16 al 19 d’abril del 2015, molts il·lusionistes i aficionats a la prestidigitació han visitat la ciutat de Barcelona per participar a la tercera edició del Festival del Rei de la Màgia. Aquest aconteixement que ha tingut lloc per tercer any consecutiu, s’està convertint en una cita obligada per tots els amants d’aquest art i en una magnífica plataforma per promocionar l’il·lusionisme més actual del panorama.

Així, durant aquests quatre dies, l’escenari del Teatre-Museu del Rei de la Màgia ha acollit les actuacions de diversos artistes, juntament amb la programació de conferències, seminaris i presentacions de llibres de màgia. El Mag Stigman va participar a la gala de cloenda, l’últim dia del festival. Tal i com podeu veure a les imatges, l’il·lusionista va compartir escenari amb el mag madrileny Jaime Figueroa, expert en màgia còmica, el valencià Mago G. Alexander, especialista en manipulació de cartes d’escenari, i l’actriu Maria Voronkova, amb qui Stigman va mostrar les grans il·lusions de l’obra teatral, El Vaixell Pirata. Tot això, presentat magistralment per David Stromboli.

La resta de dies s’han presentat les actuacions de renombrats artistes com Pep Bou, Luis Pardo, Fakir Kirman, Alberto de Figueiredo, Pere Miró, Cia. Giro, Román García, Gabi Pareras, Mario López, Mag Marín, Gema Navarro, Tanya i Nano Márquez entre d’altres.

Un dels aspectes més importants d’aquesta tercera edició ha estat el considerable augment de públic que ha decidit assistir a totes aquestes gales. Des de la nostra companyia, estem molt contents d’haver pogut participar de nou en aquest aconteixement i ens sentim també molt satisfets per la bona assistència de públic que ha tingut. Des d’aquí, agraïm sincerament tota la feina que fa El Rei de la Màgia per promocionar i donar difusió al nostre art de la prestidigitació i els donem tots els ànims del món per poder continuar en aquest difícil i encomiable projecte.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s